Joblication - Communicatie en sollicitatiebegeleiding
Communiceren = Luisteren
 
U heeft een reëel beeld waar uw sterke punten liggen, van de zaken waar u niet goed in bent, en hoe u daarmee omgaat in uw organisatie. Echter, hoe pakt u dat acquisitiegesprek goed aan, hoe zet u zichzelf "succesvol in de markt". Hoe komt u aan een nieuwe baan? Een kwestie van de juiste zaken op de juiste manier én op het juiste tijdstip communiceren.
 
De kracht van Joblication is dat we goed kunnen luisteren. En daarmee begint elk communicatietraject. Wie niet luistert, heeft tenslotte ook niets te zeggen…
Al luisterend en vragend ‘strippen’ we vraagstukken tot de essentie en dringen we snel door tot de kern van de zaak. Van daaruit kunnen we, samen met u, gaan bouwen aan een doelmatige, effectieve communicatie.
 
Voor wie?
Voor mensen die van baan willen veranderen, en merken dat het solliciteren lastiger is dan vooraf gedacht. Voor mensen die hun bedrijf prominenter op de markt willen zetten en het maximale uit hun netwerkgesprekken willen halen. 
 
Resultaat
Het resultaat is dat u met meer zelfvertrouwen communiceert. U kunt duidelijk aangeven welke voordelen ontstaan bij een samenwerking, welke doelstellingen in het strategisch plan gewijzigd moeten worden, U kunt helder verwoorden waarom u solliciteert en wat uw sterke punten zijn.
 
 
 
Joblication BV
T: 06-42126629
KvK 08216878
BTW NL150113705B01
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint