Joblication - Communicatie en sollicitatiebegeleiding
Geïntegreerde sollicitatiebegeleiding
 
Bij een geïntegreerde sollicitatiebegeleiding komen o.a. de praktische kanten van het solliciteren aan bod.
 
Marktanalyse
Waar vindt u wat u ambieert? Aan de hand van het analyseren van vacatures, die u gevonden hebt op internet of in kranten en vakbladen, krijgt u een beeld van voor u interessante branches, bedrijven en functies. U analyseert ook wie u kunt benaderen voor een netwerkgesprek. U legt contacten met mensen in organisaties die voor u relevant zijn.
 
Schriftelijke presentatie
U wordt begeleid bij het schrijven van een professioneel en eigentijds curriculum vitae. Ook formuleert u een sollicitatiebrief, die u bij iedere sollicitatie weer als basis kunt gebruiken. Daarnaast leert u de kansen die internet u biedt bij imagevorming.
 
Persoonlijke Presentatie
Hierin komen lichaamstaal (houding en uiterlijk), representatie en gespreks-technieken aan bod en wordt een kleur- en kledingadvies, afgestemd op de organisatie en de functie waarop u wilt solliciteren, opgesteld. 
 
Een belangrijk onderdeel is het oefenen van sollicitatie- en netwerkgesprekken. Uw coach geeft u feedback en behandelt met u gangbare sollicitatievragen, zodat u leert omgaan met lastige vragen. Ook is er aandacht voor de vragen die u zelf kunt en moet stellen aan uw gesprekspartner.
 
 
Service
 
Misschien heeft u helemaal geen hulp nodig bij een sollicitatiegesprek. Misschien heeft u alleen een tweede oog nodig voor uw sollicitatiebrief. Of om eens een objectieve mening te horen of uw cv wel aantrekkelijk genoeg is.
 
Voor € 129,- worden uw curriculum vitae en sollicitatiebrief bekeken en ontvangt u een uitgebreid commentaar met verbeterpunten. Hierbij wordt ook een scan gemaakt van uw LinkedIn profiel wanneer u dat heeft. Er wordt duidelijk aangegeven wat er ontbreekt of verbeterd kan worden.
 
  • Heeft u een voor bedrijven en organisaties aantrekkelijk profiel?
  • Is uw curriculum vitae een droge opsomming van jaartallen?
  • Vervalt u bij het schrijven in herhaling?
  • Kunt u uw motivatie voor een bepaalde functie niet goed onder woorden brengen?
 
Mocht u daarna nog behoefte hebben aan hulp bij het schrijven of solliciteren zelf, dan kun u natuurlijk een afspraak maken voor sollicitatiebegeleiding. U kunt contact opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen aan info@joblication.nl.
 
 
Joblication BV
T: 06-42126629
 
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint